Zag Bijoux

Z

Zag Bijoux is de nieuwe trend voor kleine sieraden.

De Zag Bijoux komt uit Parijs en trekt al heel Europa over. In korte tijd hebben zij een bekende naam voor hunzelf gemaakt.

Kwaliteit

Zij hebben hun goede reputatie te danken aan de hoogwaardige materialen die ze gebruiken in de productie. Alle juwelen van Zag Bijoux zijn handgemaakt in Parijs van hoogwaardig stainless steel. Hierover zit een dikke zilver, rosé gouden of gouden plating die ontzettend lang mooi blijft. De armbanden, kettingen en ringen zijn allemaal zeer fijn dus is het erg belangrijk dat deze van een goede kwaliteit zijn. 

Het voordeel van roestvrij staal is ook dat het anti-allegisch is (uiteraard ook nikkel- en loodvrij). Het materiaal gaat ook niet af op de huid. Er wordt zelfs een garantie van 2 jaar geboden op alle items. 

Duurzaamheid

Vele Zag Bijoux fans dragen hun juwelen het hele jaar door. Toch is enige voorzichtigheid geboden, draag jouw juwelen bij voorkeur niet tijdens het sporten of douchen. Het contact met water en verzorgingsproducten zal de plating laag sneller doen vervagen. De juwelen die je niet draagt kan je best afzonderlijk in een donkere en droge ruimte bewaren. 

 

Wilt u meer weten over Zag Bijoux, Zag ketting of Zag armband? Bezoek dan onze pagina.