Oris: een divers horlogemerk!

O

Dit horlogemerk is opgericht in het mooie Zwitserland. Een land dat bekend staat om zijn goede kwaliteit horloges en de prachtige afwerking hiervan. Het merk is opgericht door Paul Cattin en Georges Christian. Mechanische horloges met een grote diversiteit. Als het gaat om Oris is er zeker iets voor iedereen. Een horloge welke u met trots kan dragen! Een eigenzinnig ontwerp met een volledig assortiment. Lees hier meer over op de site.

Het assortiment van Oris

Een ruim assortiment met voor ieder wat wils. De horloges van Oris hebben een verhaal. Zo is er een speciaal horloge voor de piloten, met een cockpit- check. Daarnaast zijn er ook speciale eerbetoon horloges voor de motorsport. Hieronder ziet u een greep uit het assortiment, wat natuurlijk nog lang niet alles is:

  • Culture collectie: de culture collectie bestaat uit eigenzinnige ontwerpen. Een horloge met mechanisch uurwerk, karakteristiek en een rode rotor aan de achterkant. Culturele horloges met een moderne touche.
  • Diving collectie: Ook de duikers onder ons mogen er natuurlijk goed bijlopen. Een waterdicht horloge is dan wel erg handig. Een mooie uitstraling, maar toch met veel mogelijkheden voor onder water.

Wilt u meer zien van de Oris lijn? Neem dan gerust contact op voor meer informatie of neem een kijkje in de webshop. Naast dit merk zijn er namelijk nog vele andere merken te vinden.

Onze juwelier

Bij Juwelier van Willigen kunt u terecht voor allerlei sieraden, van ringen en colliers tot horloges en armbanden. Zij zijn te vinden in de mooie stad Den Haag. Wilt u de sieraden eens in het echt zien en passen? Kom dan gerust eens gezellig langs in de winkel. Is dit te ver weg? Neem dan een kijkje in de webshop, want ook daar zijn alle sieraden te vinden. In de webshop heeft u altijd 5 procent korting en heeft u het voordeel van gratis verzending. Besteld u voor 16.00u dan heeft u de bestelling de volgende dag al in huis.