Barista opleiding

B

 

Wil jij meer leren over het vak waar je wellicht al werkzaam in bent? Of wil je dat je personeel nog meer kennis op doet over het zetten en verzorgen va de lekkerste koffies? Kom dan zo snel mogelijk naar ons instituut en schrijf jezelf of je werknemers in voor de barista opleiding. De barista opleiding staat natuurlijk bekend om de kennis die wordt overgedragen van de verschillende barista’s. Vaak hebben wij enkel barista’s in de schoolbanken zitten, die al enige ervaring hebben met het vak. Dit zorgt voor een hoge dynamiek waardoor de studenten nog veel meer leren en voornamelijk ook veel kunnen leren van elkaar en de gepaarde ervaringen.

 

De locaties

De barista opleiding wordt op verschillende locaties gehouden. Zo hebben wij de opleiding in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Voor alle locaties kan je je vanaf vandaag aanmelden. Er is geen selectie, dus iedereen kan de opleiding volgen. Ook is er geen vooropleiding of iets dergelijks nodig. Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen een barista kan worden als hij of zij hierachter staat en erin geloofd. Daarnaast kunnen de vakdocenten je helpen met het behalen van de opleiding en je een paar handige tips en trucs geven, zodat je zelf wat meer informatie weet op te doen.

 

 

Schrijf je in

Heb je interesse in het zetten van koffies, of in het maken van de lekkerste koffie smaken? Schrijf je dan nu in voor de barista opleiding. De opleiding is altijd in de buurt te volgen, je hoeft enkel uit te zoeken welke locatie jou het meeste aanspreekt en welke wellicht het dichtste in de buurt is van jouw woonomgeving. Daarnaast kun je ook eerst een van de vakdocenten spreken en om advies vragen. Zij zullen je helpen met het vinden van de juiste opleiding, zodat jij een plezierige tijd tegemoet zal gaan.