Kappers app laten maken

K

Kappers App laten maken

Heb je een eigen kapperszaak of beautysalon dan wil je natuurlijk dat jouw klanten overal direct betrokken bij zijn. Een kappers app laten maken is dan ook een juiste stap. Met een kappers app kan je klanten direct informeren, laten sparen via de app, pushberichten met leuke acties versturen en nog veel meer. In dit artikel leggen wij dan ook graag uit wat de voordelen zijn van een eigen kappersapp.

Waarom een eigen applicatie

Iedereen heeft een smartphone en/of tablet en ga je tegenwoordig ook niet meer zonder de deur uit. Het is dan natuurlijk ontzettend handig als je met je bedrijfslogo iedere keer in beeld bent bij je klanten op hun device. Door afentoe een pushbericht te sturen zorg je ook nog eens dat men de app moet gebruiken om het volledige bericht te kunnen lezen. Erg handig om de interactie te vergroten van jouw bedrijf.

Handige functies in de app

Met de kappers app heb je de beschikking over allerlei handige functies. Zo kan je allerlei informatie in de app kwijt over alle diensten die er mogelijk zijn. Hiernaast kan men in de app direct contact opnemen per telefoon/e-mail of formulier om een afspraak te maken of een vraag te stellen. Werk je met meerdere locaties dan kan men via de speciale afspraken functie per gekozen locatie een afspraak maken.

Het is tevens mogelijk om bepaalde functies af te schermen welke enkel zichtbaar zijn voor vaste klanten. Denk bijvoorbeeld aan een spaarkaart waarmee men bijvoorbeeld kan sparen voor een gratis knipbeurt of korting. Met de spaarkaart kan men bij elke knipbeurt een stempel ontvangen en wordt deze automatisch in de app bewaard voor elke klant op zijn/haar eigen kaart.

Naast de spaarkaart kan men ook kiezen voor de kraskaart. Deze kraskaart is volledig custom in te stellen zodat de kansen verspreid worden om te kunnen winnen. De spaarkaart en kraskaart zijn de ideale interactieve functies om de app te blijven gebruiken als klant. Naast al deze functies zijn er nog genoeg mogelijkheden die in de app geactiveerd kunnen worden.

Kosten Kappers App

Een kappers app hoeft niet duur te zijn en heb je voor een vast maandbedrag een professionele app die niet onderdoet voor een custom applicatie. Het grote verschil is dat onze app functies zijn voorontwikkeld en hierdoor de prijs laag gehouden kan worden. Onze ervaring is dat 90% van de functies voldoen voor iedere kapperszaak.

Ben je dan ook benieuwd naar de kappersapp laat je dan vrijblijvend informeren of vraag een gratis demo aan.