Website laten maken Amersfoort

W

Webdesign Amersfoort

Een mooi design met een uitstraling die past bij u en uw bedrijf. Dat is wat u zoekt!

Uw website is dé online presentatie van uw bedrijf zowel visueel als inhoudelijk.  Wij maken uw website in de gewenste huisstijl. Heeft u nog geen huisstijl? Dan maken we die voor u! Bij Webmolen werken we met het CMS pakket WordPress. Als de website eenmaal is gebouwd, is beheer zeer eenvoudig. Na een korte training kunt u  de website bijhouden met tekst en  beeldmateriaal. De training  vindt plaats in Amersfoort of  bij u op locatie.

Responsive webdesign(mobiel vriendelijke website)

Tegenwoordig  kijken we meer op onze telefoon dan op een pc of tablet. Een grote ergernis, is dat een website niet schaalbaar is op mobiele apparaten zoals tablet en telefoon. Een goede responsive webdesign is dus onmisbaar om online succesvol te zijn. Bij Webmolen bouwen we standaard responsive webdesigns.

Gebruikersgemak van het CMS WordPress

Het makkelijk te beheren CMS pakket WordPress maakt het mogelijk om op eenvoudige wijze tekst en afbeeldingen te verwijderen of toe te voegen. Wij geven trainingen en begeleiden u hierin. Wilt u het onderhoud liever uit handen geven?  Wij ontzorgen u graag!

www.webmolen.com