Taaltraining bij The Square Mile

T

Bij The Square Mile zijn we al sinds 2002 gespecialiseerd in het geven van zakelijke taaltrainingen. Wij doen dit voor de meest uiteenlopende bedrijven en hebben te maken met veel verschillende cursisten. Ieder bedrijf is anders en daarom hebben alle cursisten andere leerbehoeften. Wij bieden cursussen aan in verschillende talen, van Engels tot Spaans en van Russisch tot Chinees. Of u nu helpdeskmedewerker bent of accountant, er is altijd een geschikte taalcursus voor u.

Voor iedereen een taalcursus
Als u bij The Square Mile een taaltraining volgt, dan is dit geen kant en klare cursus. Deze wordt voor u op maat gemaakt en aangepast aan uw specifieke behoeften en doelstellingen. Er wordt aan de hand van een intake gesprek gekeken naar uw wensen en uw startniveau en ook met uw functie wordt uiteraard rekening gehouden. Er kan een keuze worden gemaakt tussen het volgen van face to face trainingen in een kleine groep collega┬┤s of individueel. Ook trainingen op afstand behoren tot de mogelijkheden, net als het volgen van losse workshops.

Zakelijk Spaans
Een van de taaltrainingen die u bij ons kunt volgen is een training zakelijk Spaans. Deze cursus is te volgen op verschillende niveaus, waarbij niveau 1 een basiscursus voor beginners is en niveau 5 een cursus voor gevorderden die hun Spaans willen perfectioneren. Daarnaast zijn er nog Spaanse taaltrainingen voor bepaalde doelgroepen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan zakelijk Spaans voor ondersteunend personeel, speciaal voor managers of mensen met een administratieve functie. Ook is er een cursus Spaans voor correspondentie en e-mail, waarin uw schrijfvaardigheid verbeterd wordt. Als laatste is er de cursus Spaans voor helpdeskmedewerkers, waarin de focus ligt op zowel mondelinge als schriftelijke communicatie.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wellicht wilt u meer weten over onze ander taalcursussen zoals zakelijk Duits of Frans?
Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij u hierover kunnen informeren.